förlåt mig

hellu :) Föst vill jag säga förlåt för den dåliga upptaderingen, jag har haft så fullt upp. Jag är i Norge som jag inte har berättat. Jag har inte haft tid att blogga. Vi har åkt skidor,jag har lekt med mina små kusiner ja jag har inte haft tid.
I dag så var jag och Helen på gymmet, Helen är min farbrors fru. Oj föresten jag är hos min farbror. Här i Norge får man vara 13 år och gå på gym det får man inte hemma i Stockholm:(.
Nu är jag nyduschad och fräsch! Sitter och dricker en smoothie, mums!

Jag lovar att blogga så mycket som möjligt, men då vill jag att ni ska kommentera,fråga och säga vad ni vill jag ska skriva om vidioinlägg kanske? Gör reklam för min blogg!
me

här har ni en bild på mig, jag hittade ingen seriös fin bild på mig, men ni ska ju veta mitt riktiga jag, jag är GALEN med stora bokstäver!

nu jag börjar om på nytt!

Min gamla blogg www.nnorin.blogg.se har jag lagt ner. Jag ska börja om på nytt, få flera läsare,bättre blogg, mer bilder och sånt!

I dag så var jag tvungen att gå till skolan idag eftersom jag måste skriva ut steg till Norge, jag ska åka till Norge över sportlovet. Men eftersom jag fortfarande är sjuk så gick jag hem lite tidigare, kanske vid tolv eller något. Istället för att gå hem på direkten gick jag och köpte en underbar shal hehe..

Tyvär har jag ingen fin design än, jag kan inte det:S Men jag ska prata med min underbara vän Rachelle www.mymoment.blogg.se som jag fixa sånt!

Ha en bra kväll!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0