Horoskop

Bjuder på ett horoskop också.Tagen från veckorevyn.
Själv är jag stenbock. Gick bra för mig den här veckan jippie!

Lejonet 23/7-23/8

Någonting trasslar till sig ordentligt. Förmodligen börjar det med att du är en smula för ärlig vid fel tillfälle, och en släkting eller kollega tar illa vid sig. När du sedan ska reda ut saken blir det värre. Troligen ingen katastrof, men du upplever alltsammans som väldigt ansträngande.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

 

Jungfrun 24/8-23/9

Viss risk för en förälskelse av det obekväma slaget, men i övrigt väntar två roliga veckor med fokus på nöjen och sällskapsliv. Att resa skulle också passa dig väldigt bra just nu, särskilt i sällskap med roliga människor. Vill du, har du dessutom riktigt lätt för att hitta nya vänner.

kärlek/sex 3
kul&/nöjen 5
tur/pengar 4

 

Vågen 24/9-23/10

Du minskar tempot och unnar dig två lugna veckor, något som du verkligen behöver. Vänner och övriga får finna sig i att du fokuserar på egna intressen och troligen också på jobb eller studier. När du sedan har en ledig stund vill du helst inte göra något speciellt. Mysigt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 

Skorpionen 24/10-22/11

Bra veckor för kärlek, men frågan är om du inte satsar ännu mer på nöjen. Det händer i varje fall väldigt mycket, troligen får du helt enkelt inte en lugn stund. Planering hjälper en smula, men du är också duktig på att improvisera och fatta snabba beslut när det behövs - ofta mitt i steget.

kärlek/sex 5
kul/möjen 3
tur/pengar 4

 

Skytten 23/11-21/12

Du orkar inte riktigt med utan sänker medvetet tempot till snigelfart. Det är klokt. På så sätt kan du ladda batterierna och få ut mycket mer av den kommande försommaren. Just nu skulle du ändå mest känna dig stressad om du försökte fylla din tid med nöjen och upplevelser.



kärlek/sex
2
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

 

Stenbocken 22/12-20/1

En flirt kan leda långt, men bara om du själv vill det. I övrigt handlar det om nöjen just nu, du slappnar av och unnar dig två veckor av sköna upplevelser. Fest och dans passar bra, en resa kan vara helt rätt, men det viktigaste är inte vad du gör utan människorna du umgås med.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

 

Vattumannen 21/1-18/2

Det är ovanligt svårt att komma överens med vänner och familj, så risken är stor att det blir fler gräl än vanligt. Du har ingen lust att backa heller, vilket kan innebära att även vardagliga åsiktsutbyten leder till trassel. Samtidigt kan detta mycket väl få positiva konsekvenser.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

 

Fiskarna 19/2-20/3

Stjärnorna ler och hjälper dig på traven, så det du satsar på lyckas du förmodligen med och det dessutom bättre än förväntat. Framför allt har du tur i kärlek, i synnerhet om du är född efter den 13 mars. Nöjen lockar också. Arrangerar du något själv, kan det mycket väl bli strålande.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

 

Väduren 21/3-20/4

Rent praktiskt har du väldigt mycket att göra. Studier eller jobb får gå före mycket annat, och du passar dessutom på att ge vänner eller släktingar en hjälpande hand. En följd av detta är att dina egna intressen och känslor får vänta lite, så det blir två vardagliga veckor utan spänning.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0